تجهیزات هشدار دهنده

گروه دایانو تولیدکننده و عرضه کننده انواع تجهیزات هشداردهنده از جمله انواع بلندگو و آمپلی فایر، انوع یونیت بلنگو و امپر فایر، فلاشرهای جانبی خودرو، هشداردهنده‌ها می‌باشد. برای مشاوره تخصصی و خرید و یا استعلام قیمت تماس بگیرید.

تاریخچه محصولات هشدار دهنده

تاریخچه تجهیزات هشدار دهنده

بدون شک ایجاد صدای بلند توسط انسان برای مطلع کردن دیگر همنوعان خود را می‌توان برای اولین انسان های روی این کره خاکی متصور شد. در این مقاله ما قصد داریم به بررسی دقیق تر تجهیزات هشدار دهنده سیار بپردازیم. اولین صدای ممتد در سال ۱۷۹۹ توسط فیلسوف اسکاتلندی به نام جان رابیسون این اختراع شد. این صدا به وسیله حرکت هوا از درون سری لوله های پنوماتیک ایجاد می‌شدند. در سال ۱۸۱۹ آژیر بهبود یافته توسط باران چارلز اختراع گردید. در این نوع آژیر تولید صدا به وسیله گردش هوا در دو دیسک سوراخ دار یکی ثابت و یکی چرخان آن انجام می گرفت گرفت. که به دلیل تن آهنگ زیری که حالت اساطیر گونه داشت De La Tour نام گذاری شد.

به جای دیسک ها، اکثر آژیرهای مکانیکی مدرن از دو سیلندر متحرک استفاده می کنند، که دارای شکاف هایی به موازات طول آنها هستند. سیلندر داخلی می چرخد در حالی که خارجی آن ثابت است. از آنجا که هوا از فشار از شکاف های استوانه داخلی خارج می شود. سپس از طریق شکاف های سیلندر خارجی فرار می کند. جریان به طور دوره ای قطع می شود، یک لحن ایجاد می کند. اولین چنین آژیرهایی در طول ۱۸۸۰-۱۸۷۷ توسط جیمز داگلاس و جورج اسلایت (۱۸۵۹-۱۹۳۴) ساخته شد. نسخه نهایی برای اولین بار در سال ۱۸۸۷ در فانوس دریایی آیلسا کریگ در Firth of Clyde اسکاتلند نصب شد.

 هنگامی که انرژی الکتریکی تجاری در دسترس قرار گرفت ، آژیرها دیگر توسط منابع خارجی هوای فشرده شده هدایت نمی شدند ، بلکه توسط موتورهای الکتریکی تولید می شدند که جریان لازم هوا را از طریق یک پنکه سانتریفیوژ ساده ایجاد می کردند ، که در سیلندر داخلی آژیر گنجانیده می شد.

اهداف استفاده از چراغ های گردان و تجهیزات هشدار دهنده

از مهمترین دلایل استفاده از چراغ های گردان فلاشر ها و انواع سیستم های صوتی خودرویی می‌توان به نظم بخشی در شرایط بحرانی و باز کردن معابر خودروی همچنین اعلان هشدار های عمومی در کنار کاهش تلفات انسانی این انجام مأموریت‌های پرسرعت در واحدهای خدماتی همچون پلیس آمبولانس سیستم های نظافت شهری و کلیه خودروهای حوادث شهری می توان اشاره کرد. از طرف دیگر ماهیت وجود چراغ های گردان بر روی خودروهای خدماتی موجب نظم بخشی و رعایت هر چه بیشتر نکات ایمنی توسط عامه مردم در سطح شهرها می شود.

انواع تجهیزات هشدار دهنده

انواع تجهیزات هشدار دهنده خودرویی

چراغ های گردان سراسری

چراغ گردان سراسری بارزترین نشانه تشخیص خودروهای خدمات شهری همچون پلیس آتش نشانی آمبولانس و خودروهای حوادث می باشد. که بر اساس نوع خودرو و امکان سنجی نصب بر روی سقف خودرو همچنین وجود یا عدم وجود سیستم صوتی درون چراغ گردانه سراسری سقفی انتخاب می شود. چراغ های گردان سراسری قابلیت تولید با ابعاد متنوع مطابق با سفارش مشتری را دارا می باشند.

فلاشر های جانبی خودرو

فلاشرهای هشدار دهنده پشت و جانبی خودرو ها نسل جدید سیستم های هشدار دهنده خودروی سوب می‌شوند. استفاده از این دسته هشدار دهنده ها باعث افزایش راندمان محصولات هشدار دهنده و کاهش چشمگیر آمار تصادفات مخصوصاً از ناحیه پشت خودروها گردید. فلاشرهای خودروی قابلیت تولید در تمامی رنگ ها با مقاصد هشدار دهنده و روشنایی محیطی با ابعاد متنوع را دارند.

چراغ گردان تکی

چراغ های گردان تکی از قدیمی ترین و بارزترین نشانه های تشخیص خودروهای خدمات شهری می باشد، که با رنگهای متنوع و زیبایی بخشی به قسمت پشتی خودروها منجر به کاهش تصادفات از ناحیه پشت خودروها همچنین تولید نور های غیر کننده متناسب با چشم انسان هم اکنون هم از پرطرفدارترین انواع تجهیزات هشدار دهنده محسوب می شوند.

بلند گو و آمپلی فایر

عملکرد صوتی تجهیزات هشدار دهنده مدیون استفاده از دستگاه آمپلی فایر به عنوان تولید کننده پالس های صوتی و یونیت و بلندگو به عنوان تولید کننده صوت می باشد. امروزه با ورود نسل های جدید بلندگوهای کبالتی امکان تولید صدا با توان های بسیار بالا با ابعاد کوچک بلندگو مهیا گردیده است. همچنین آمپلی فایر های نسل جدید قابلیت کنترل روشنایی چراغ های گردان و امکان کنترل پذیری با دسته وایرلس یا بدون سیم را دارا می باشند.

مبدل های کاهنده

خودروهای سنگین معمولاً ولتاژ درون سیستمی ۲۴ ولت دارند که عملاً با توجه به شارژ باتری این خودروها توسط دینام این ولتاژ تا ۳۰ ولت افزایش می یابد. معمولاً سیستم‌های آمپلی فایر و بلندگو همچنین بی‌سیم خودروها دارای ولتاژ کاری ۱۲ ولت می باشند. به همین منظور استفاده از مبدل کاهنده ۲۴ به ۱۲ ولت درون خودروهای سنگین به امری اجتناب ناپذیر تبدیل شده است.

انتخاب رنگ مجاز چراغ های گردان

رنگ های قرمز آبی و نارنجی سه رنگ اصلی مورد استفاده برای تولید تجهیزات هشدار دهنده خودروی و چراغ های گردان حبابدار می باشد. کشورهای مختلف استانداردهای متنوعی برای نحوه استفاده از این رنگ ها برای خودروهای خود قرار داده اند در کشور ایران ترتیب استفاده از رنگ ها بدین شرح تعریف شده است. 

  • ناوگان پلیس راهور: حباب آبی _آبی
  • ناوگان پلیس انتظامی :قرمز _قرمز یا آبی قرمز
  • ناوگان آتش نشانی :قرمز _قرمز
  • ناوگان اورژانس :آبی _آبی
  • ناوگان خودروهای خدمات شهری :نارنجی_نارنجی
  • ناوگان خودروهای حوادث سازمانی:نارنجی_نارنجی

میزان رضایت خود را با درج امتیاز، نشان دهید. نظرات و پیشنهادات خود را در قسمت کامنت ها برای ما بنویسید.

4/5 - (8 امتیاز)

مقالات دایانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *